17.05.2018

Pursaklar Müftülüğü Camilerinde Filistin’de Şehit Edilenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları çerçevesinde15.03.2018 tarihinde İlçemizdeki tüm camilerde öğle ezanından önce sala okunarak namazın akabinde Filistin’de şehit edilen kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı. Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ yaptığı konuşmada işgalci, siyonist İsrail’in şiddeti, zulmü altında can veren, şehit düşen Filistinli kardeşlerimiz için tüm camilerde gıyabi cenaze namazı kılınacak dedi. Ve Merkez Camiinde cenaze namazı kıldırarak Filistin için dua etti. Ayrıca Belediye Başkanlığının rehberliğinde sivil toplum kuruluşların katılımıyla düzenlenen “İsrail Terör Eylemlerini Telin” etkinliğine katılarak şehitlere dua yaptı.