17.05.2018

Pursaklar Müftülüğü Altınova Mevlana Camii Kız Kur’an Kursu Ve Diyanet Okuma Salonu Tanıtıldı

“Altınova Mevlana Kız Kur’an Kursu” ve “Diyanet Okuma Salonu/ Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin yapımının tamamlanma aşamasına gelmesinden dolayı yerinde ziyaret edilerek tanıtım ve sabah kahvaltısı programı 11.05.2018 tarihinde saat 09.00’da yapıldı.

Programa Sayın Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Kaymakam Vekili Süleyman Hürrem AKSOY ile Belediye Başkanımız Sayın Selçuk ÇETİN, İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ, birim amirleri, muhtarlar, dernek başkanları, Müftülük görevlileri ve Kur’an kursunun yapımında emeği olan hayırseverler katıldı.

Önce Altınova Mevlana Camii’nin müştemilatı içerisinde inşa edilen Diyanet Okuma Salonu/ Gençlik Çalışmaları Merkezi, aynı müştemilat içerisinde yetişkinlere yönelik inşa edilen Altınova Mevlana Camii Kız Kur’an Kursu ve küçüklere yönelik 04-06 Yaş Grubu Bölümü ziyaret edilerek yapımı, mefruşatı, birimleri, bölümleri ve burada yapılacak çalışmalar hakkında İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ bilgi verdi.

Daha sonra ziyaret esnasında hazır bulunan katılımcılar kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ, burada bulunan birimlerin inşası sırasında her daim kendilerinin yanında bulunan ve katkılarını esirgemeyen Kaymakam Vekili Süleyman Hürrem AKSOY, Belediye Başkanı Selçuk ÇETİN ve hayırseverlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı daha sonra da Kaymakam Vekili birer konuşma yaparak yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler, emeği geçenlere teşekkür ederek başarılar dilediler.