15.04.2018

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ Şehit Mevlidine Katıldı

Pursaklar İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ Karşıyaka Mah. Camiinde 15.04.2018 tarihinde Şehit Fatih KORÇAM’ım ruhuna ithaf etmek üzere okunan mevlid-i şerif programına katıldı.

Pilot subay olarak görev yaparken 14 Nisan 2009 tarihinde gece uçuşu sırasında Bursa ilinde geçirdiği kaza sonucu şehit olan Fatih KORÇAN, ölüm yıldönümünde köyünde Kur’an tilavet edilerek dualarla anıldı.

Programa Pursaklar Kaymakamı İhsan KARA, Belediye Başkanı Selçuk ÇETİN, şehit ailesi, akrabaları, muhtarlar, dernek başkanları, çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ de vaazında şehitlik makamının önemi, vatan sevgisi, milli ve manevi değerlerin bütünlüğü konularında bilgi verdi. Cami İmam Hatibi Halit ALDEMİR Şehit Pilot Fatih KORÇAM’ın öz geçmişini okuduğunda duygu dolu anlar yaşandı.

Şehitlerin ruhlarına bağışlanmak üzere okunan hatimlerin duası yapıldı. Program namazın akabinde davetlilere yemek ikramı ile son buldu.