22.02.2018

Pursaklar Müftülüğü Değerlendirme Toplantısı

14.02.2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Müftülük toplantı salonunda İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ’nin başkanlığında Vaizler, Murakıplar, Aile ve Rehberlik Bürosu görevlileri ve daire personeli ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda her bir personel görev alanı içerisinde bulunan hususlarda 2017 yılında yapılan çalışmaları sundu ve 2018 yılında yapılabilecek faaliyetler hakkında önerilerde bulundu.

İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ ise önce Afrinde Ülkemizin bekası için çarpışan askerlerimize dua etti ve şehit olan askerlerimiz için fatiha okunmasını talep etti. Daha sonra genel değerlendirme yaparak 2017 yılında çok güzel çalışmaların olduğunu belirterek katkı sunan tüm personele teşekkür ederek 2018 yılında daha güzel çalışmaların olacağını belirtti.