22.01.2018

MEHMET ATIF 4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSU KUR’AN TÖRENİ

2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılında eğitim hayatına başlangıç yapan Mehmet Atıf 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu, bir dönemin sonunda 19.01.2017 tarihinde Kur’an’a geçme töreni düzenledi.

Tören Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. çocuklarımızın dönem içinde öğrendiklerini velilere çeşitli gösteriler sunmasıyla devam etti.

Kur’ana geçme töreninde Sayın Müftümüz Hasan İzmirli Beyefendi konuşmalarında 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımızın önemine değindi ve bu yolda emek verenlerle birlikte çok fazla gayret gösterdiklerini ifade etti. Aynı zamanda Mehmet Atıf Kur’an Kursunun eğitim hayatına yeni başlamış olmasına rağmen epey yol katettiğini de dile getiren Sayın Hasan İzmirli, 4-6 yaş çocuk eğitiminde annelerin önemine vurgu yaparak, “bu konuda asıl tebriği hak eden siz annelersiniz” diyerek konuşmalarına son verdi.

Törende işaret diliyle “İslam”ın çocuklarımız tarafından anlatılması büyük ilgi topladı. Vatan ve Bayrak sevgisinin vurgulandığı tören dualarla sona erdi.

Tören sonunda Mehmet Atıf 4-6 yaş grubu öğrencilerine taçlarını İlçe Müftümüz Sayın Hasan İzmirli Beyefendi büyük bir mutlulukta taktı.