18.12.2017

Diyanet İşleri Başkanının Eşi Müftü Eşleriyle Başsağlığı ve Huzurevini Ziyaretinde Bulundu

Pursaklar Müftülüğünde görevli Necati YILDIRIM’ın 03.12.2017 tarihinde vefat etmesi sebebiyle Diyanet İşleri Başkanımızın saygı değer eşleri Seher ERBAŞ, Pursaklar Müftüsünün eşi Naciye İZMİRLİ’nin refakatinde Pursaklar Kaymakamının kıymetli eşi Hülya KARA, İl Müftümüzün kıymetli eşi Meryem SÖNMEZOĞLU ve ilçe müftülerimizin eşleri ile vefat eden görevlimizin evini ziyaret ederek başsağlığı dilediler. Akabinde aynı heyet Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Kurum Müdürü Alican HANT’ın Huzurevi hakkında bilgi vermesiyle başlayan ziyarette heyet her bir huzurevi sakini ile yakından ilgilendi. Ziyaretten çok memnun kalan kurum müdürü heyete teşekkür etti.