18.12.2017

Ankara’daki Yatılı Erkek Kur’an Kursu Yöneticileri İl Müftüsünün Başkanlığında Pursaklar’da Toplandı

Ankara İli genelinde faaliyet gösteren 27 yatılı erkek Kur’an kursunda yönetici olarak görev yapan personelle 11.12.2017 tarihinde saat: 12.00’da Pursaklar Ehlibeyt Merkez Erkek Kur’an Kursunda İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ’nin takdim konuşmasının ardından İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU genel değerlendirme yaptı ve kurs yöneticilerine kursları ile ilgili yapılan çalışmaları ve sıkıntılarını dinlemek üzere söz verdi.

Kurs yöneticileri kursları ile ilgili dilek ve temennileri ile sıkıntılarını aktardılar.

Dilek ve temenni ile sıkıntılarının tamamını dinleyen ve çözümü için gayret sarf edeceğini söyleyen İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU bu gibi toplantıları bir başka kurslarda da devamlı yapacaklarını, çok verimli geçtiğini beyan etti.