08.12.2017

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ Kur’an Ziyafeti Programında Konuştu

Pursaklar İlçe Müftülüğü 30.11.2017 tarihinde, Fatih Mah. Yavuz Sultan Selim Camiinde Mevlit Kandili münasebetiyle Kur’an Ziyafeti Programı düzenledi.

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ’nin katıldığı programa, okuyucu olarak Fatih Kur’an Kursu öğrencisi Enes GEÇ, Miraç Camii İmam Hatibi Mustafa ÇİÇEK, Darul Erkam Kur’an Kursu öğreticisi Serdar ÖZTÜRKOĞLU, Mimar Sinan camii İmam Hatibi Ramazan BAL, Merkez Cami İmam Hatibi Veysel DİRAN hazır bulundular.

Öğrenci ve görevlilerin tilavetleri, tekbir, salat-ü selam ve okudukları ilahiler ile duygulu anlar yaşandı.

Müftü İZMİRLİ, namazdan önce yaptığı sohbette, Peygamberimizin değişik yönlerini anlattı. Kılınan namazın ardından inilen hatimlerin duasını yaptı. Vatandaşın çok memnun kaldığı programda duygulu anlar yaşandı.