22.11.2017

Pursaklar Müftülüğü Kurs Aile Birliği Semineri Düzenledi

Pursaklar Müftülüğü 21.11.2017 tarihinde Müftülük Konferans Salonunda seminer düzenledi. Seminere Müftülük murakıpları Bünyamin COŞTU, Yaşar DEMİRKAN ile birliğin kurulduğu Kur’an Kursu yöneticileri, Kurs Aile Birliği Başkanları, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Abdulhakim Arvasi Kız Kur’an, Fatih Yatılı Erkek Kursu, Altınova Yatılı Erkek Kur’an Kursu, Fatih Kız Kur’an Kursu, Hidayet Kız Kur’an Kursu, Sümeyye Kız Kur’an Kursu, Turan Yıldırım Kız Kur’an Kursu, Gümüşoluk Kız Kur’an Kursu, Mimar Sinan Kız Kur’an Kursu, Şehit Ali İhsan Lezgi; Kurs Aile Birlik başkanları hazır bulundu.

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ seminerin açılışında “Biz bu birliklerin kuruluşunu çok önemsiyoruz. Başkanlığımız bu imkânı sundu biz de değerlendiriyoruz. Gönüllü olarak bu işe katkı verenlere, öncülük edenlere teşekkür ederim,” dedi.

Bu semineri çok önemsiyorum diye konuşmasına devam edem Müftü İZMİRLİ “Semineri düzenlemede amacımız işimizi hukuka uygun, daha doğru, daha verimli bir şekilde yapmak içindir. Bu konudaki mevzuatı bilerek görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Size yardımcı olmak, eksik yönlerimizi telafi etmek için burada bir araya geldik. Hayırlı olsun, çok verimli olacağına yürekten inanıyorum” cümlelerini kaydetti.

Daha sonra Murakıp Yaşar DEMİRKAN seminerini neşeli bir kıvamda sundu. Katılımcılar seminerden çok memnun kalarak memnuniyetlerini beyan ettiler.