17.11.2017

Kaymakam İhsan Kara, İnşaatı Devam Eden Camileri Ziyaret Etti

Pursaklar İlçe Kaymakamı İhsan KARA, İlçe Müftümüz Hasan İZMİRLİ’nin refakatinde İlçemizde inşaatı devam eden Camileri 08.11.2017 tarihinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu, Müftü İZMİRLİ’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Heyet, cami görevlileri ile dernek başkanlarının da hazır bulunduğu incelemede önce Sümeyye camiini ziyaret etti. Sümeyye Camii Kur’an Kursunda eğitime devam eden yetişkin ve 4- 6 yaş grubu öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek istekleri olup olmadığını sordu. Daha sonra Seyit Sinan Hitay, Saray Merkez, Saray Eyüp Sultan Camilerini ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu.

Kaymakam İhsan KARA, Nihal Hatun Kur’an Kursunda hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerle sohbet etti. Hafızlık eğitimi hakkında Müftü İZMİRLİ’den bilgi aldı.

Yapılan çalışmalardan memnun kalan Kaymakam İhsan KARA, İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti. Başarıların devamını arzuladıklarını ifade etti.