03.11.2017

Kaymakam İhsan Kara, İnşaatı Biten, Devam Eden Camii Ve Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti

Pursaklar İlçe Kaymakamı İhsan KARA, İlçe Müftümüz Hasan İZMİRLİ’nin refakatinde İlçemizde inşaatı biten ve devam eden Cami ve Kur’an Kurslarını 02.11.2017 tarihinde ziyaret ederek Müftü İZMİRLİ’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Dernek Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarete 10.10.2017 tarihinde inşaatı başlayan 120 yataklı Hz. Hatice Merkez Kız Kur’an Kursundan başlayan heyet, inşaatı devam eden Tebessüm Külliyesi, Yıldırım Beyazıt Camilerini, Eskiköy Camii Ek Binanı, inşaatı biten Şehit Murat Düger Kız Kur’an Kursunu, inşaatı 20 Eylül 2017 tarihinde bitirilerek eğitim öğretime açılan Mehmet Atıf Camii Kız Kur’an Kursunu ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. 2016 yılında ibadete açılan Hz. Fatıma Camiinde devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını denetleyen Kaymakam İhsan KARA, Kur’an Kursunda eğitim gören 4- 6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileriyle de sohbet etti.

Yapılan çalışmalardan memnun kalan Kaymakam İhsan KARA, İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti. Başarıların devamını arzuladıklarını ifade etti.

Program Medine İmam Hatip Ortaokulu ile inşaatı devam eden Gençlik Spor Eğitim Merkezinin ziyaret edilmesi ile sona erdi.