12.10.2017

Pursaklar’da Hafızlık Eğitimi

Pursaklar Müftülüğüne bağlı yatılı gündüzlü Kur’an kurslarında hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler bu yıl daha üstün başarı göstererek Hafızlık Belgesi alanlarda belirgin artış oldu. Pursaklar İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ, hafızlığını bitiren öğrencileri kabulde “hafızlık eğitimine önem vermenin hayırlı neticelerini alıyoruz. Hafızlık Takip Komisyonu olarak 4 ayda bir tüm öğrencileri dinliyoruz. Gördüğümüz eksiklikleri tespit ediyoruz. Bunun çözüm yollarını anlatıyor, öğrenciyi motive ediyoruz. Ciddi takip sonucunda hamdolsun iyi neticeler aldık. Hafızlık Belgesi alan öğrencilerin yıllara göre dağılımı: 2015 yılında 9, 2016 yılında 37, 2017 yılında 72 öğrenci hafız oldu.

Ben bu vesile ile değerli hocalarımıza, öğrencilerimize, velilerimize, emeği geçen her kese gönülden teşekkür ederim.

Yıllara Göre Hafızlık Belgesi Alan öğrenci Sayıları İçin Tıklayınız...