13.07.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ PURSAKLAR BELEDİYESİ HÜMA SULTAN HANIMEVİNDE 15 TEMMUZ PROGRAMI DÜZENLEDİ

15 Temmuz 2016 Destanının sene-i devriyesinde “Ezanları Susturan Darbelerden Darbeleri Susturan Salalara” şiarıyla Başkanlığımızın talimatıyla Pursaklar Müftülüğü tarafından düzenlenen programlar ilçe genelinde tüm coşkusuyla devam ediyor. Bu bağlamda Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanımevinde Pursaklar Müftülüğünce düzenlenen program Kuran-Kerim tilavetiyle başlayıp, 15 Temmuz Destanı konulu kısa belgesel gösterisiyle devam etti. Program Pursaklar Müftülüğü vaizi Sefa Ay'ın günün anlam ve önemine binaen yapmış olduğu konuşmanın ardından İkbal Kız Kuran Kursu öğrencilerinin vatan sevgisi ve şehitlerle ilgili nefis ilahi ziyafeti dinleyicilere duygulu anlar yaşattı. Program, Şehitlerimiz için okunan hatm-i şeriflerin bağışlanması üzere Sayın Ay'ın yaptığı dua ile son buldu.