06.07.2017

ŞEHİT MUHAMMET FURKAN DEMİREL DUALARLA ANILDI

ŞIRNAK 'ta PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda bir hafta önce şehit olan Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel, Veysel Karanı Camiinde düzenlenen bir programla anıldı.

Programa Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Altındağ Müftüsü Enver Türkmen, Pursaklar Müftüsü Hasan İzmirli, şehit ailesi, yakınları, komşuları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Altındağ ve Pursaklar Müftülüğü görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Mevlidi Şerif, ilahiler, kasideler okundu.

Altındağ İlçe Müftüsü Enver Türkmen bir konuşma yaptı. Konuşmasında şehitlik makamının fazileti ve önemi hakkında duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Konuşmanın akabinde Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ, Şehit Muhammed Furkan Demirel ve tüm şehitlerin ruhlarına ithaf etmek üzere okunan hatimlerin duasını yaptı.

Taziyeleri kabul eden şehit ailesi, davetlilere yemek ikram etti.