23.06.2017

HAFIZ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Pursaklar Müftülüğü rehberliğinde TDV Pursaklar Şubesinin katkılarıyla “VEREN EL İLE ALAN ELİ BULUŞTURUYORUZ” proje kapsamında Kadir gecesi düzenlenen yardım kampanyasında toplanan bağışları, milletimizin emanetini hatim ile teravih kıldıran, mukabele okuyan hafız, hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerimize hediyeleri Miraç Camiinde 22.6.2017 tarihinde düzenlenen merasim ile takdim edildi.

Programda konuşma yapan Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ, Kur’an ezberlemenin, okumanın, yaşamanın, ona tutunmanın önemini ayet ve hadislerle anlattı. Sevgili Peygamberimizden Kur’an okuma ve dinleme konusunda yaşanan hatıraları anlatırken cemaatin duygulandığı gözlendi. Biz bu öğrencileri özendirmek, motive etmek, sevindirmek için küçük de olsa böyle bir iyiliğe vesile olmak istedik. Hamdolsun Pursaklar İlçemizde yaygın din eğitimi, hafızlık eğitimi çok iyi seviyede, daha iyi olması için çok daha yoğun çalışacağız dedi. Emeği, katkısı olanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

142 mukabele okuyan, 21 hatimle teravih kıldıran hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere 55.100 TL cemaatin huzurunda dağıtıldı. Öğrencilerin sevindiği programda Mehmet ÖZ de dua yaptı.