15.06.2017

İYİLİK SOFRASI İFTAR SEVİNCİ

Pursaklar Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile 08.06.2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen İYİLİK SOFRASI toplu iftar programında her camiden bir görevlimiz ve beraberindeki ihtiyaç sahibi ailelerden oluşan davetliler toplu iftar ikramında bir araya geldiler.

İftar programına Türkiye Diyanet Vakfı Pursaklar Şubesi temsilcileri ve Müftülük personeli de katıldı. Katılımcılara kısa bir konuşma yapan Pursaklar Müftüsü İZMİRLİ ramazan selam, esenlik, ikram, kaynaşma, sohbet ayıdır. Sevincin yaşandığı, paylaşıldığı özel bir zaman dilimidir diye başladığı konuşmasını oruçlunun dünya ve ahirette yaşayacağı sevinçten bahsederek sözlerine iyiliğin, huzurun hâkim olduğu bir hayat için, insanların sevindiği, mutlu olduğu bir dünya için çok çalışmalıyız. İslam için çalışıp ahirete intikal eden, âlimleri, hayır sahiplerini rahmetle anıyorum. Bu dine hizmet eden sizlere de başarılar diliyorum, ramazan ayını tebrik ediyorum diye sözlerini tamamladı ve katılımcılara birebir teşekkür ederek program sona erdi.