08.06.2017

HAFIZLIK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

Ekim ayında icra edilecek Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde görevliler arasında düzenlenen Ankara genelinde 08 Mayıs 2017 tarihinde yapılan Hafızlık Yarışmasında Pursaklar Müftülüğünü temsilen katılan Ehlibeyt Merkez Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Mehmet TUNÇ birinci oldu.

Mehmet TUNÇ Ankara İlini temsilen 11 Haziran 2017 Pazar günü saat 13.30’da Zonguldak Merkez Ontemmuz Mahalle Acılık Camiinde şehir halkının katılacağı dokuz İlin birincisiyle bölge yarışmasına katılacak.

Pursaklar İlçe Müftüsü Hasan İzmirli 08.06.2017 tarihinde Mehmet Tunç’u makamında kabul ederek tebriklerini bildirdi ve Türkiye birincisi olmasını temenni etti.

Ayrıca Hadislerle İslam eserini hediye olarak takdim ederek inşallah Kur’an hafızlığının yanında Hadis hafızı da olursun dedi.