08.06.2017

YAZ KUR’AN KURSLARI SEMİNERİ YAPILDI

2017 yılı yaz Kur’an kurslarının 12.06.2017 tarihinde başlayacak olması münasebeti ile ilçemiz müftülüğü bünyesinde muhtelif cami, Kur’an kursu ve okullarda geçici öğretici olarak görev alacak 76 öğreticiye Pursaklar Müftülüğü Konferans Salonunda 05.06.2017 tarihinde Müftü Hasan İzmirli tarafından seminer verildi. Seminerde Müftü İzmirli “Kurslarda öğrenci sayılarını arttırmak için metotlar, moral-isteklendirme sağlanmasına yönelik bilgiler verdi. Yaz kurslarının önemine değinen İzmirli, yeni atanan öğreticilerin daha dinamik olması gerektiğini belirtti.”

06.06.2017 Salı günü ise Akyurt Vaizi Mehmet Yazıcı tarafından yine Müftülük Konferans Salonunda İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve erkek Kur’an kursu öğreticilerine seminer verildi.

07.07.2017 Çarşamba günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Konferans salonunda İlçe Müftüsü hasan İZMİRLİ ve Çankaya Müftülüğü Uzman Vaizi Şükran Koçak tarafından seminer verildi.