06.06.2017

Hafızlık Hazırlıktan Hafızlık Ezber Dönemine Geçiş Heyecanı

Pursaklar Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okul ile birlikte hafızlık eğitimi programı çerçevesinde Ehlibeyt Merkez Kur’an Kursu ile Medine İmama Hatip Ortaokulunda hafızlık hazırlık döneminde eğitimlerine devam eden öğrenciler Pursaklar Müftüsü ve Hafızlık Takip Komisyonu Başkanı Hasan İZMİRLİ ve Komisyon üyesi Mehmet ÖZ, Medine İmam Hatip Ortaokulunda 03.06.2017 tarihinde öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerin yüzünden okuyuşlarını dinleyen ve şimdiye kadar hafızlık hazırlık döneminde yapılması gereken ezberleri inceleyen komisyon 104 öğrenciden 58 öğrenciyi hafızlık ezber dönemine seçti. 46 öğrenci Arapça ağırlıklı bölüme seçildiler. Seviyelerine, kabiliyetlerine göre yapılan bu seçimlerde öğrencilerimizin bu zamana kadarki performansları, kendi istek ve arzuları, sınıf öğreticilerinin kanaatleri dikkate alınarak yapılan bu değerlendirmenin ve sonucunun hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederiz.