19.05.2017

HAFIZLIK TAKİP KOMİSYONU HAFIZLARI DİNLEDİ

Pursaklar Müftülüğü Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimine devam eden öğrencileri Hafızlık Takip Komisyonu 2017 yılı ilk dört aylık dönem sürecinde dinledi. Altınova, Darul Erkam, Ehlibeyt Merkez, Fatih, Ravza Erkek Kur’an Kursları ile Hicret, İkbal, Muradiye Nihal Hatun, Muradiye Şeyh Edebali Kız Kur’an Kurslarında hafızlık yapan öğrencilerin ezberlerini Pursaklar Müftüsü, Hafızlık Takip Komisyonu Başkanı Hasan İZMİRLİ, komisyon üyeler Mehmet ÖZ ve Fatma Polat tarafından tek tek dinlendi. Öğrencilerin eksik yönlerinin telafisi, uymaları ve uygulamaları gereken hususlar hakkında bilgilendirildiler. Bu dönemde ezber dönemine seçilen öğrencilerle birlikte Kur’an kurslarımızda hafızlık yapan öğrenci sayısı 400’ü geçmiş durumdadır.