19.05.2017

HUZUREVİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Pursaklar İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında ilçemizde bir ilke imza attı.24.04.2017'de Öğretmen Necla Kızılbağ huzurevinde, huzurevi sakinleriyle Çekom'a bağlı 5 çocuk evinde kalan çocuk ve gençleri buluşturdu. Etkinliğe Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye başkan vekili Ertuğrul Çetin, Pursaklar Müftüsü Hasan İzmirli katıldı. Selamlama konuşmalarının ardından miniklerin okuduğu ilahiler, şiirler, dua ve surelerle program devam etti. Programa huzurevi sakinlerinden bir beyefendi, Hz. Peygamber(sav) için yazdığı bir şiirle katıldı ve büyük beğeniyle karşılandı. Pursaklar ilçe müftülüğünün hazırlattığı güller, çocuklar tarafından misafirlere takdim edildi. Huzurevi müdür yardımcısı Türkten Aydın programın sonunda, emeklerinden dolayı bütün çocuklara teşekkür ederek, onlara kitap hediye etti.