04.06.2018

OKU-YORUM Kapanış ve Toplu İftar

Pursaklar Müftülüğü rehberliğinde, TDV Pursaklar Şubesinin katkılarıyla Gençlik Çalışmaları Merkezi ve ADRB’nin birlikte düzenlediği Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çeşitli okullardaki öğrencilerden oluşan okuma gruplarıyla Oku-Yorum projesi 3. Yılını tamamladı. Projenin kapanışı 30.05.2018 tarihinde ÇASGEM’de iftar programı ile gerçekleştirildi. Programa İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ, Pursaklar Müftülüğü Daire Personeli, Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu Saray İmam Hatip Ortaokulu ve Abdürrahim Karakoç Ortaokulunun okuma gruplarındaki öğrenciler ve sorumlu öğretmenler katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ ve İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU ‘nun konuşmalarıyla devam etti. Programda söz alan öğrenciler de yıl içinde okudukları kitaplar hakkındaki değerlendirmelerini paylaştılar. İftarın ardından grup sorumlusu öğretmenler Arif Aslan Kaynar, Ayşe Doğan, Tuba Bal, Nuran Sevinç, Güngör Erdoğan’a TDV Yayınları’nın İlmihali hediye edildi.