17.04.2018

Miraç Kandili Tüm Cami Ve Kur’an Kurslarında Dualarla İdrak Edildi

13.04.2018 tarihinde idrak edilen Miraç Kandili tüm camilerde, Kur’an Kurslarında coşkuyla, dualarla idrak edildi.

Pursaklar Müftülüğü tarafından düzenlenen Miraç Kandili özel programı çerçevesinde İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ, Altınova Merkez, Vaizler Yakup ŞİMŞEK Saray Sultan Selim, Yunus ÖZTÜRK Merkez camilerinde, Vaiz Arzu ÖZTÜRK Hicret, Çiğdem MAVİŞ Mimar Sinan, Yasemin YILMAZ Fatih, ADRB Çalışanları Yasemin KAMİLOĞLU Saray Sultan Selim, Emine AKÇA Medine Camilerinde bayanlara özel düzenlenen programlara katılarak konuşma yaptılar.  Kur’an Kursu öğrencilerin okudukları Kur’an- Kerim ve ilahiler dinleyenleri duygulandırdı. İnilen hatimlerin duası yapılarak ölmüşlerimizin ve şehitlerimizin ruhuna ithaf edildi.

Kur’an Kursu Yöneticilerimiz öğreticilerimizle beraber cami ve Kur’an Kurslarında, cami görevlilerimiz de tüm camilerde kandil programı icra ettiler.