29.01.2018

Merkez Camiinde, Cami Görevlilerimiz Camilerde, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz Kur'an Kurslarında Ordumuza Dua Yaptı.

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ, 21.01.2018 tarihinde Merkez Camiinde öğle namazı öncesi Ordumuzun Afrin’e düzenlediği “Zeytin Dalı Harekâtı” münasebetiyle konuşma yaptı ve Devletin, Milletin ve ordunun zaferi için dua yaptı.

Ayet ve hadisler çerçevesinde düşmana karşı hep hazırlıklı olunması gerektiğini anlattığı konuşmasında “Devlet ve Millet varlığı çok önemlidir. Devleti olmayanların milleti de yoktur. Özgürlüğü de. Biz Millet olarak tarih boyu hep özgür yaşamış bir milletiz. İslam dini bize gerçek özgürlüğü telkin etmektedir.  Biz bu güzel vatanımızda, devletiyle, milletiyle, bayrağıyla, birlik ve beraber içerisinde özgür bir şekilde kıyamet sabahına kadar yaşayacağız.” Sözlerine yer verdi.

Müftü İZMİRLİ namazın akabinde Kur’an okudu ve ordunun zaferi için dua yaptı. Tüm camilerimizde ve Kur'an Kurslarımızda Başkanlığımızın talimatı doğrultusunda Fetih Suresi okunmaya ve duaya devam edilecektir.