29.01.2018

Müftü Hasan İZMİRLİ Keçiören Müftülüğü Kuyubaşı Caminde Sabah Namazı Buluşmasına Katıldı.

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ, 21.01.2018 tarihinde Keçiören Müftülüğünün daveti üzerine Kuyubaşı Camiinde Müftülük tarafından düzenlenen sabah namazı buluşması programına katıldı.

Namazdan önce cami görevlileri Tahsin Özkan ve Halil Furkan Benzer tarafından Başkanlığımızın talimatı doğrultusunda Devletimizin, Ordumuzun Afrin’e düzenlediği ‘Zeytin Dalı Harekâtı” münasebetiyle Devletimizin ve ordumuzun zaferi için okunmasını istediği Yasin ve Fetih sürelerinin tilaveti sonrası kılınan namazın akabinde Müftülük Eğitim Uzmanı Abdurrahman Latifoğlu tarafından zikir okundu.

Müftü İZMİRLİ kürsüde yaptığı konuşmada “Zeytin Dalı Harekâtı” hususunda Devletimizin hassasiyetini ifade etti. Tüm görevlilerimiz Başkanlığımız verdiği talimatının gereğini yapmaktadırlar diyen İZMİRLİ, İslam’da cihat kavramının anlam boyutu üzerinde durdu. “İslam dini barış dinidir, İslam Peygamberi savunma savaşı yapmıştır. O zaman nasıl müşrikler İslam’a ve Müslümanlara saldırıyor idi ise şimdi de yıllarca içten terör örgütleriyle yapamadıklarını sınır boylarında terör örgütlerini yerleştirerek Ülkemize, Milletimize saldırıyorlar. Asla başaramayacaklar” dedi.

Müftü İZMİRLİ konuşmanın akabinde Devletin ve ordunun zaferi için dua yaptı.