22.01.2018

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ Hz. Fatıma Kur’an Kursunda Düzenlenen Programa Katıldı

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ, 19.01.2018 tarihinde Hz. Fatıma Kur’an Kursu 4-6 Yaş Grubu Öğrenci ve velilerine 2017-2018 eğitim öğretimin 1. Dönem sonu vesilesiyle düzenlenen programında konuşma yaptı.

Müftü İZMİRLİ yaptığı konuşmada “Biz bu yaşlarda çocuklarımızı manevi, milli, İslami, insani değerlerle iyi eğitmeliyiz. Eğitim bu yaşlarda çok önemli. Bunun farkında olmalıyız. Asla ihmalkârlık göstermemeliyiz. Bugün çocuklarını görmeyen, gönülleri, akılları ve davranışlarıyla ilgilenmeyen aile; yarını göremez. Millet olarak da yarınları göremeyiz. Allah aşkını, Peygamber sevgisini, insan sevgisini, devlet, bayrak, millet sevgisini çok iyi aşılamalıyız.” Dedi.

Ayet ve hadisleri hatırlatarak çocuk eğitimine yoğunlaşmak gerektiğini vurgulayarak konuşmasını tamamladı. Öğrenciler çeşitli hediyelerin verildiği program ikram ile sona erdi.