05.01.2018

Pursaklar Müftülüğü, TDV Pursaklar Şubesi Öğrencileri Ödüllendirdi

Pursaklar Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği “Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması” Medine İmam Hatip Ortaokulunda 27.12.2017 tarihinde, “Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma yarışması da 28.12.2017 tarihinde liseler kategorisi Kocalar İmam Hatip Lisesinde, ortaokul kategorisi Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu ve Saray İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Hafızlık yarışmasında dereceye giren Medine İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Selman ÇÖKLÜ, Hacı Bayram İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mehmet Akif SARIYERLİOĞLU, Ezanı güzel okumada dereceye giren Saray İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Uğur ALAGÖZOĞLU, Akyurt Muhammed Hamdi Yazır İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet GÜVEN ve Keçiören Tarhuncu Ahmet Paşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Barış AYDIN’a İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ çeyrek altın ile taltif etti.