24.12.2017

4-6 Yaş Grubu Öğrenci Veli Seminerleri Devam Ediyor

Din Eğitiminde Ailenin Önemi Bilinçli Aile Mutlu Çocuk Seminerleri devam ediyor. Pursaklar Müftülüğünün rehberliğinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Müftülüğümüz 4-6 yaş grubu Kuran Kursu öğrencilerimizin velileri ile bu yaş grubu çocuk sahibi annelerine yönelik ADRB Vaizlerimizden Çiğdem Maviş, Vaiz Arzu Öztürk ile ADRB Koordinatörü Yasemin Kamiloğlu ve ADRB görevlisi Emine Akça'nın sunumuyla eğitim seminerleri düzenlendi. Müftülüğümüze bağlı 7  Kur'an  Kursunda Kasım ve Aralık aylarında  düzenlenen seminerlerde " şiddet, eşler arası sadakat, sıla-yı rahim, gelin kayınvalide ilişkileri, çocuk eğitiminde anne baba faktörü, aile içinde hoşgörü ve yardımlaşma, İslam' da aile içi iletişim dilleri ve çocuklar üzerindeki etkileri" konularında,  toplam 48 seminer verilmiştir. Seminerlere katılan veliler memnuniyetlerini dile getirdiler. Seminerler 2018 yılında da devam edecektir.