18.12.2017

Pursaklar’da İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Ankara İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU’nun başkanlığında ilçe müftüleri toplantısı 12.12.2017 Salı günü Pursaklar Belediyesi Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezinde yapıldı.

Söz konusu toplantıya İl Müftü Yardımcıları ile 25 İlçe Müftüsü katıldı.

Ev sahibi olarak Pursaklar İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ açılış konuşması yaparak “Bu toplantıyı burada yapılmasına imkân sağlayan il müftümüze, salonu tahsis eden ve yemek ikramında bulunan belediye başkanımıza ve katılımlarından dolayı tüm müftülerimize teşekkür ederim” dedi.

İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve ilçe müftüleri ile müzakere etti.

Toplantının akabinde Vali Yardımcısı Recep ERKILIÇ, Pursaklar Kaymakamı İhsan KARA ve Belediye Başkanı Selçuk ÇETİN katılarak ilçe müftülerine hitap ettiler.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk ÇETİN katılımcı misafirlere yemek ikramı ve hediye takdimi yaptı ve ardından Belediyenin şehit mezarlığı yanında inşa ettiği Şehitlik Camisini gezdirerek bilgi verdi.