30.11.2017

Minikler Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ’yi Makamında Ziyaret Ettiler

Pursaklar İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Fatıma, Hidayet Camii 4- 6 Yaş Grubu Kur’an kursu öğrenci ve öğreticileri 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret sırasında Müftü İZMİRLİ, minik yavrulara hediyeler ikram ederek onlarla sohbet etti. İZMİRLİ konuşmasında “4- 6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarının önemi ve gerekliliğine değinerek milli ve manevi değerlere bağlı böyle güzel nesillerin yetişmesi bizim gurur kaynağımızdır” dedi. Bu nesilleri yetiştirmek için gayret gösteren tüm öğretmen ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür etti. Herk iki Kur’an kursu öğrencileri bir parça ezberledikleri dualarını koro halinde okuyarak maharetlerini gösterdiler. Öğrenciler kendilerine yakın ilgi gösteren ve destekleyen müftülerine teşekkür ederek çiçek hediye ettiler.