08.08.2017

ANKARA MÜFTÜSÜ MEHMET SÖNMEZOĞLU PURSAKLAR’DA

Ankara Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, Çankaya Müftüsü Hamdi GEVHER, Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ’nin refakatindePursaklar’da yaz Kur’an Kursuna devam eden öğrencileri ziyaret ettiler. Medine Camii, AbdulhakimArvasi Kur’an Kursu, Hidayet Camii ve Kur’an Kursu ile Ehlibeyt Merkez Erkek Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Müftü SÖNMEZOĞLU, öğrencilere sorular da yöneltti. Aldığı cevaplardan mutlu olan müftü öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Ehlibeyt Merkez Erkek Kur’an Kursunda öğreticilerle bir araya gelen SÖNMEZOĞLU, hafızlık eğitimi, Kur’an eğitimi, sahih dini bilgi eğitiminin önemini, konuyla ilgili tecrübelerini anlattı. İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ başta olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür etti.