06.07.2017

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti

12 Haziran 2017 tarihinde başlayan Yaz Kur’an Kursu, Ramazan Bayramı sonrası tüm hızıyla devam ediyor. 05.07.2017 tarihinde Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarete Sümeyye Camii Ve Kur’an Kursu ile başlayan İZMİRLİ, Hz. Fatıma Camii ve Kur’an Kursunu, akabinde Göçmenevleri Plevne Camii ve Kur’an Kursunu ziyaret etti. Tüm sınıfları gezen İZMİRLİ, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı. Niçin geldiklerini sordu, aldığı cevaplar herkesi sevindirdi. Öğrencilerin ortak vurgusu, bir Müslüman olarak yüce dinimiz İslam’ı en doğru bir şekilde öğrenmek ve yaşamaktır olmuştur.

İlçe Müftüsü yaptığı konuşmada, Pursaklar İlçemizde Yaz Kur’an Kursuna öğrenci katılımının yüksek olması bizi çok mutlu etmiştir. Daha da çoğalmasını arzuluyoruz. Alanında uzman hocalarımızın titiz çalışmalarıyla Yaz Kur’an Kursularının planlı, verimli bir şekilde devam edeceğini ifade etti. Bu konuda halkımızı bilgilendiriyor, çocukları teşvik ediyor, Yaz Kur’an Kurslarına davet ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığından temin edilen ders materyallerini ücretsiz olarak dağıttıklarını söyledi. Hocalarımıza, öğrencilerimize başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.