23.06.2017

ÖĞRENCİLER ÖZGÜRLÜĞÜN SESİ BİLAL FİLMİNİ İZLEDİLER

Pursaklar Müftülüğü ve Pursaklar Belediye Başkanlığı işbirliği ile Hz. Bilal-i Habeşi’nin çocukluğu ve gençliğinin anlatıldığı ÖZGÜRLÜĞÜN SESİ BİLAL filmini öğrencilerimiz, görevlilerimiz, öğrenci velileri birlikte seyrettiler.

Program öncesi konuşma yapan Pursaklar Müftüsü dinimizde ezan tevhidin, özgürlüğün en önemli şiarıdır. Kurtuluş çağrısıdır. Hz. Bilal Sevgili Peygamberimizin yol arkadaşı, cihat omuzdaşı, tevhit mücadelesinin yılmaz savunucusu, bir başka özelliği de Sevgili Peygamberimizin vefatından sonra ayrılığa dayanamayıp Medine şehrinden ayrılmıştır. Dedi. Programın düzenlenmesinde salon ve araç tahsis ederek katkıda bulunan Belediye Başkanı Sn. Selçuk ÇETİN Beye, Kur’an Kursu yönetici ve öğreticilere, bu programın düzenlenmesine vesile olan Murat ALBAYRAK’a teşekkür ederim.