21.06.2017

Mehmet SÖNMEZOĞLU PURSAKLAR’DA

Ankara Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU 20.06.2017 tarihinde Pursaklar’a ziyarette bulundu. Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ’nin hazır bulunduğu ziyarette iftardan önce inşaatı devam eden Altınova Mevlana Camii yetişkin, 4- 6 yaş grubu Kur’an Kurslarını ve Diyanet Okuma Salonunu gezerek İZMİRLİ’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. SÖZMEZOĞLU “Çalışmalardan, yapılan güzel işlerden çok memnun kaldığını, emeği geçenlere teşekkür ettiğini” ifade etti.

Ankara Müftüsü akşam da Saray Merkez Camiinde halka hitap etti. Konuşmasında kardeşliğe, birlik ruhuna vurgu yaptı. Cemaatin çok dikkatli bir şekilde dinlediği vaazda SÖNMEZOLU kandili ve bayramı tebrik etti. Hafızlık yapan öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaşan SÖNMEZOĞLU öğrencilerle sohbet etti, başarıları için dua etti.

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüze teşekkür etti.