21.06.2017

2017 KURAN KURSLARI AÇILIŞI PROGRAMI YAPILDI

Pursaklar Müftülüğü 2017 yaz Kuran kursları açılış programını 16.6.2017 tarihinde Altınova Mevlana Camii’nde Pursaklar ilçe müftüsü Hasan İzmirli, belediye başkanı Selçuk Çetin, din görevlileri, dernek başkanları, hayırseverler, veliler ve çok sayıda öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Program Altınova Erkek Kuran Kursu öğrencilerinden Recep Kansız’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur’an tilavetinin ardından Mevlana İlahi Korosunun tekbir, salatı ümmiye ve ilahileriyle devam eden programda slayt gösterisi yapıldı.

Pursaklar Müftüsü İZMİRLİ yaptığı konuşmada yaz Kur’an kurslarının öneminden bahsetti ve ‘’Biz iyi bir hazırlık yaptık. Öğrencilerimiz de hazır. Çok şükür camilerimiz, Kur’an kurslarımız çiçek açtı. Yaygın din eğitimi çok önemli. Biz dinimizle ilgili birçok bilgiyi bu mekânlarda öğreniriz. Hayırlı uğurlu olsun. dedi. Pursaklar belediye başkanı konuşmalarında ‘’Yavrularımız yaz Kur’an kurslarında geleneklerimizi, inançlarımızı öğrenecekler’’ dedi. Kuran kursu öğrencileri Pursaklar müftüsü İzmirli ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin eşliğinde Sübhaneke duası ve Fatiha süresi okudular. Öğrencilere dağıtılan hediyelerle program sona erdi.