06.06.2017

Cami Dernek Başkanları İle 4. Toplantı Yapıldı

Pursaklar Müftülüğü cami dernek başkanlarıyla 4.ncü toplantıyı Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Pursaklar Kaymakamı Sn. İhsan KARA, İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ, Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı BAYIR, Şube Müdürü Turgut ŞEN ve daire görevlileri katıldı.

Kaymakam İhsan KARA açılışta çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme yaptı. Toplantıyı düzenleyen İlçe Müftülüğüne, İlçe Müftüsüne teşekkür etti. Ardından toplantı gündemini hakkında Müftü İZMİRLİ dernek başkanlarına bilgi verdi. Özellikle gençler için Cami sosyal mekân düzenleme konusu detaylı olarak görüşüldü. İnşaatı devam eden cami ve Kur’an kursları, yardım kampanyaları, cami, minare aydınlatmaları, bakım onarım işleri ile Valiliğin 24.3.2017 tarihli genelgesi duyuruldu.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alanlar bu toplantının çok yararlı olduğunu ve devam etmesinin gerekli olduğu hususunda ortak kanaat oluştu. Toplantı Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ’nin katılımcılara teşekkür etmesiyle sona erdi.