06.06.2017

HAFIZLAR İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİLER

Pursaklar Müftülüğü yatılı Kur'an Kurslarımızda hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerimiz 01.06.2017 tarihinde Tebessüm Düğün Salonu işletmecisi Emre Öztürk’ün verdiği iftar sofrasında bir araya geldi.
Programa Pursaklar Kaymakamı Sn. İhsan KARA, Pursaklar Belediye Başkanı Sn. Selçuk ÇETİN, Ankara Müftümüz Sn. Mehmet SÖNMEZOĞLU, Belediye Başkan Yardımcıları Seyit Mehmet GÜMÜŞ, Hakkı BAYİR, Kur’an Kursu yöneticileri, öğreticiler katıldı.

İftar öncesi Kur’an Kursu hocaları ve öğrencileri Kur’an ziyafeti sundular ve şehitlerimize dua edildi.

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ yaptığı konuşmada iftar sofrasında öğrencilerle bir araya getiren Emre ÖZTÜRK beye teşekkür etti. Ve hayırseverlerin hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere toplu iftar vermelerini talep etti.

İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu konuşmasında “410 tane hafızın rotasını ben çizeyim burada, hepiniz hafızlığınızın yanında okuyarak erkekler müftü, kız öğrenciler de vaiz olsunlar.” dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı ve Pursaklar Kaymakamının konuşmalarından sonra iftar programı sona erdi