29.05.2017

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BULUŞTULAR

Pursaklar İlçe Müftülüğünde görevli Bayan Vaizler ve Kuran Kursu Öğreticileri "Yıl Sonu Değerlendirme " yemeğinde bir araya  geldi. 26.05.2017'de ÇASGEM'de düzenlenen toplantıya Pursaklar İlçe Müftüsü Hasan İzmirli ve eşi ile Diyanet İşleri Başkanlığı Çocuk ve Gençlik Yayınları Editörü Zeynep Ulviye Özkan, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Yasemin KAMİLOĞLU, İlçe Vaizi Arzu ÖZTÜRK ve Safa AY ve çok sayıda Bayan Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Yaptıkları gayretli çalışmalar sebebiyle vaiz ve Kuran kursu öğreticilerine teşekkür eden İzmirli, yaz döneminde gençlik çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğinin önemini vurgulayarak bu konuda da görevlilerimizin üzerlerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceklerine inandığını ifade etti. Ramazan ayının arifesinde olduğumuzu vurgulayarak sözlerini “Ramazan ayını tebrik ediyor, toplumun ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek zenginlikte bir programla Ramazan ayına giriyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” diye tamamladı.

Zeynep Ulviye Özkan, bayan din görevlileri ile bir arada olmaktan son derece memnuniyet duyduğunu belirterek, yapılan çalışmaları takdir ettiğini ve çok önemsediğini ifade etti. Siz benim annemin yetişkin ve genç eğitiminde hakikati hikâyeleştirerek anlatmanın önemine vurgu yapan Özkan, bilginin kalıcı  olması ve daha iyi özümsenmesi açısından yalın anlatımla yetinilmemesi tavsiyesinde bulundu. Program 2016-2017 döneminde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ifade edilmesiyle sona erdi.