08.05.2017

ALTINOVA MEVLANA CAMİİ GİRİŞ KATI İNŞAAT YAPIM İŞİ BAŞLADI

Mülkiyeti Hazineye ait Altınova Mevlana Camii giriş katı hazırlanan proje çerçevesinde alanı 1.300 metre kara olan yerin yapım işi 27.04.2017 tarihinde Pursaklar Belediyemizin gönderdiği araçlarla başlatıldı. Zemin dolgusu tamamlanıp tesviye betonunun tamamlamak üzere inşaatın hızlı bir şekilde devam ettiği görüldü. İnşaat yerini ziyaret eden İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ, Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı BAYIR, S. Mehmet GÜMÜŞ, hayırsever iş adamı Seyit KOCA,  Cami görevlisi Faruk ÜSTÜN,  Altınova Mah. Muhtarı Evren ÖZTÜRK, Yıldırım Beyazıt Mah. Muhtarı Seyhan YERLİKAYA, Peçenek Mah. Muhtarı Süleyman ULUSU, Altınova Mevlana Camii ve Kur’an Kursları Yaptırma ve yaşatma Derneği Başkanı Hicabı UĞUR ve birçok mahalle sakininin hazır bulunduğu ortamda Müftü İZMİRLİ inşaat hakkında bilgi verdi ve “bu alanda üç farklı bağımsız bölüm olacak: 1. Bölüm: Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi, 2. Bölüm: 4- 6 Yaş Grubu Kur’an Kursu, 3. Bölüm: Yetişkinler için Kur’an Kursu, Allah’ın izniyle Belediyemizin katkılarıyla, hayırseverlerimizin destekleriyle, müftülük olarak biz de her türlü imkânı seferber ederek bu alanı yaz Kur’an Kursu dönemine yetiştirmeliyiz. Herkesten destek bekliyoruz diye sözlerini tamamladı.