19.12.2016

PURSAKLAR’DA MÜFTÜLÜĞÜ

HALEP’TE İNSANLIK ÖLMESİN”

“GIDA PAKETİ” YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirerek, Halep’te yaşananlara seyirci kalmayarak yeni bir kampanyaya öncülük ediyor.

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek olarak bu insanlık dramına dur diyebilirsiniz.

Bütün Pursaklar halkımızı, iş adamlarımızı, esnafımızı, sivil toplum örgütlerimizi ve milletimizin her ferdini bu kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.

19-30.12.2016 tarihleri arasında Pursaklar Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an kurslarında ayni GIDA PAKETİ yardım kampanyası düzenleniyor.

GIDA PAKETİ :Un, bakliyat, yağ, şeker, tuz, tahin helvası, konserve gıdalar, reçel, zeytin, bebek maması ve bisküvisi, pötibör bisküvi, kuru gıdalar ve kolileme maliyeti dahil toplam 100 TL , olup;

Ayni (gıda paketi malzemeleri) yardımları camilerde imam hatip ve müezzin kayyımlara, Kur’an kurslarında Kur’an kursu öğreticilerine,

Nakdi (parasal) yardımları da Pursaklar Müftülüğüne iletebilirler.

MAKBUZ KARŞILIĞI BAĞIŞ

Kampanyamıza nakit olarak bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz Türkiye Diyanet Vakfı Pursaklar Şubesi ve Pursaklar İlçe müftülüğüne müracaat ederek makbuz karşılığında nakdi bağışlarını yapabilirler. Ayni bağış Gıda Paketi olarak yapılacaktır.