27.07.2017

PURSAKLAR MÜFTÜLÜĞÜ 4- 6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ’nin başkanlığında Müftülük toplantı salonunda 21.07. 2017 tarihinde 4- 6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarının bulunduğu kurs yöneticileri ve öğreticileriyle geçen seneki 4- 6 Yaş Grubu Kur’an Kursu eğitimini değerlendirmek ve 2017- 2018 eğitim öğretim yılına hazırlık amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Birçok konunun müzakere edildiği toplantıda yönetici ve öğreticiler de duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Müftü İZMİRLİ yaptığı konuşmada özveriyle çalışan tüm görevlilere teşekkür etti. Eksikliklerimizi gözden geçirmek daha mükemmel bir yapı için önceden hazırlık yapmak ve konuyla ilgili hassasiyetimizi paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz dedi. Alınan kararlara uyma, hizmette kaliteyi sağlama, uygulamada birliği tesis etmek çok önemlidir. Diyerek sözlerini tamamladı.