26.07.2017

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TÜM CAMİ VE KUR’AN KURSLARIMIZDA PROGRAMLAR TERTİP EDİLDİ

Pursaklar Müftülüğünün rehberliğinde “Ezanları Susturan Darbelerden, Darbeleri Susturan Salalara” şiarıyla “15 Temmuz 2016 tarihinin sene-i devriyesinde Pursaklar’daki 62 cami, 53 Kur’an Kursu, Milli Eğitim Müdürlüğün tahsis ettiği okullarda İmam, müezzin, kurs yöneticileri, öğreticilerin rehberliğinde, cemaat, öğrenci ve velilerin katılımıyla programlar tertip edildi.

Programlarda görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Şehitlik, gazilik hakkında konuşmalar yapıldı. Görevlilerin rehberliğinde öğrenciler salalar, ilahiler, marşlar, şiirler okudular. Okunan 100 bin hatmi şeriflerin duası yapıldı. Manevi, dini, milli duyguların coştuğu tüm programlarda halkın, öğrencilerin, velilerin katılımı yoğun oldu.

Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Kabirleri pür nur, mekânları cennet, dereceleri ali olsun. Yüce Allah rahmetiyle kuşatsın. Cenneti ve cemaliyle müşerref kılsın. Âmin.

Fotograflar için tıklayınız