27.04.2017

Pursaklar Müftülüğü “İYİLİK ÇARŞISINI” Açtı

Pursaklar Müftülüğü TDV Pursaklar Şubesi marifetiyle Pursaklar Belediyesinin tahsis ettiği Salı Pazar yerinde 27.04.2017 tarihinde eğitim hizmetlerinde kullanmak, Kur’an ve hafızlık eğitimini güçlendirmek, dini ve hayri hizmetlerde kullanmak amacıyla “Sen de bir iyilik yap” temasıyla “İYİLİK ÇARŞISI”nı açtı. Açılışa Pursaklar Kaymakamı Sn. İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkan yardımcıları Osman Kayaer, Ercan Doğan, Yenimahalle Müftüsü Sinan Kazancı, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, çok sayıda din görevlisi, muhtarlar, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı. Merkez cami imam Hatibi Mustafa Çiçek ve İç Anadolu Bölge birincisi Yusuf Ataş’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Konuşmaların akabinde Ehlibeyt Merkez Erkek Kur’an Kursu yöneticisi Mehmet Öz’ün yaptığı dua ile kurdele kesilerek kermes açılışı yapıldı. Üç gün sürecek olan kermes 27,28, 29 Nisan 2017 günlerinde açık olacaktır. Tüm halkımız davetlidir.