27.04.2017

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Pursaklar Müftülüğü olarak planlanan Şehit Ailelerini Ziyaret kapsamında 21.04.2017 Cuma günü Şehit Salim Akgül’ün annesi ziyaret edildi. Anne adı Satı, baba adı Ahmet olan şehit Salim;1996 yılında Hakkâri Çukurca'da henüz 19 yaşında askerlik vazifesini yerine getirirken şehit olmuştur. Ziyaret ilçe vaizleri Arzu Öztürk ve Sefa Ay, Ulu Camii Kuran Kursu öğreticisi Seval Yaman, Özyel Kuran Kursu öğreticisi Ayşe Özdemir, Rahman Kuran Kursu öğreticisi Kadriye Çeliker tarafından gerçekleştirildi.

Evlat acısının ilk günkü gibi taze olduğunu​ söyleyen acılı anneye sabır dilekleri temenni edilerek, Kuran-ı Kerim tilavetinden  sonra Pursaklar Müftülüğünce hazırlanan hediyeler takdim edildi. Aile memnuniyetini belirterek Müftülüğümüze teşekkür etti.