27.04.2017

MİRAÇ KANDİL PROGRAMI

Müftülüğümüz tarafından 23.04.2017 Pazar günü akşamı Sirkeli Fatih Sultan Mehmet Camii’nde İlçe Müftümüz Hasan İZMİRLİ’nin konuşmacı olarak katıldığı, Fatih Kur’an Kursunda eğitim gören Kur’an-ı Kerim-i yüzüne okuma yarışması bölge 1.si Yusuf ATAŞ, Ankara İl Birincisi Taha Aslan UYAR, Türkiye 4.sü Enes GEÇ, İsa ÖZDEMİR ve Adem KARTAL’ın okuyucu olarak katıldıkları, Sirkeli Mahallesinde görev yapan imam-hatiplerinden Mustafa GÜNGÖR, Mustafa KELEŞOĞLU, Abdullah BAŞAR, Musa DEMİR, Mehmet TOPUZ hocalarımızın hazır bulunduğu Miraç Kandili özel programı, hafız öğrencilerin tilavetleri, tekbir ve salavatları cemaate manevi ziyafet sundu. Ezandan önce kürsüye çıkan Müftü İZMİRLİ, cemaatin kandilini tebrik ederek isra ve miraç olayını, bu olaydan çıkarılacak dersleri, Kur’an okuma, anlama sorumluluğumuz ile namaz hususundaki duyarlılığımız hakkında ayet ve hadisler ışığında anlattı. Akabinde inilen hatimlerin duasını yaptı. Halkın çok memnun olduğu program ikramla son buldu.