24.04.2017

ÇOCUKLAR KUTLU NEBİYİ ANLAMAK İÇİN CAMİDE BULUŞTU

Pursaklar ilçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu - Çekom işbirliği ile 21.04.2017 tarihinde düzenlenen Kutlu Doğum Programı Hicret Camii'nde yapıldı. Çocuk evlerinde kalan çocukların hazırladığı Kutlu Doğum Programı, Pursaklar İlçe Müftüsü Hasan İzmirli'nin namazdan önce cami cemaatine sohbetinden sonra, camide bir araya gelen çocuklara hitap etti. Din eğitiminin önemini anlatan İzmirli, çocuklara çeşitli sorular yönelterek dikkatlerini çekti. İlçe Müftüsü Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği bütün sene boyunca Sevgi Evlerinde Kur'an'ı Kerim ve Dini bilgiler derslerinin verildiğini anlattı. Aile Bürosuna, Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler dersi veren Kuran Kursu Öğreticilerine, programda emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Çocuklar okudukları birbirinden güzel ilahiler, dualar ve şiirlerle dinleyenlerin kulaklarında hoş bir sada bıraktı. Arif Nihat Asya'nın " Biz Kısık Sesleriz " duasını da okuyan çocuklar, dinleyenlerden büyük alkış aldı.
Aile Bürosu Koordinatörü ‘nün katılanlara teşekkür konuşması, hatim duası ile Türkiye Diyanet vakfının ikramı, kitap, ayet, hadis kartelaların hediye edilmesiyle sona erdi.