24.04.2017

Şehit Ailelerine Ziyaret

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 21.04.2017 tarihinde Pursaklar İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, İlçe Vaizi Arzu Öztürk,  Aile Ve Dini Rehberli Bürosu Koordinatörü Yasemin Kamiloğlu, daire memuru Veli Kara Pursaklar’da ikamet eden şehit ailelerini ziyaret etti.

Ziyaret edilen Yavuz Ailesi, oğulları Mustafa Yahya Yavuz Özel Harekât Polisi olarak görev yaparken 2015 yılında şehit olmuş, kendisi henüz dünyaya gelmeden önce Astsubay Çavuş olarak görev yaparken şehit olan dayısı Yahya Coşkuner’in ismini almış ve onun gibi şehit olmuş.

Haydar Düger Ailesi, oğulları Murat Düger Kıdemli Astsubay Çavuş olarak görev yaparken şehit olmuş.

Ziyarette Veli Kara Kur’an tilavet etti. İlçe Müftüsü sohbet yapıp dua etti. Ziyarette Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Aileler ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet, ruhları şad olsun. Âmin.