20.01.2017

İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Makamında Ziyaret Edildi

Pursaklar Müftüsü Hasan İzmirli Sivil Toplum Kuruluşları ile göreve yeni başlayan İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nu 17.01.2017 tarihinde ziyaret ettiler.

Ziyarete TDV Pursaklar Şubesi adına Şube Başkanı Hasan İzmirli, Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Akkuş, Cihan Ardoğan, Mustafa Gölbaşı ve Hasan Karaağaç katıldı. Kurs Aile Birlikleri adına Nezaket Yıldız, İmam Hatipler adına Umut Ergin, Müezzin Kayyımlar adına Tuncay Özbey, yatılı kız Kur’an kursları adına Fatma Polat, yatılı erkek Kur’an kursları adına İsa Çınar, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu adına Çiğdem Maviş katıldı.

Hayırlı olsun dilekleri iletilerek daha verimli din hizmeti ve eğitim hizmeti için neler yapılacağı konuşuldu. İl müftülüğümüzün bütün çalışmalarına azami düzeyde katkı sağlanacağı heyet tarafından söylendi.