04.01.2017

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” Gıda Paketi Yardım Tırını Dualarla Uğurluyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının öncülüğünde başlatılan "Halep'te İnsanlık Ölmesin" isimli insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyası kapsamında, Pursaklar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pursaklar Şubesi olarak başlatmış olduğumuz “Halep’te İnsanlık Ölmesin” Gıda Paketi’nden oluşan yardım tırımızı dualarla uğurluyoruz.

Görevlilerimizin gayreti,  siz değerli ve duyarlı halkımızın katkıları ile toplanan ayni yardımlar Camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda toplanarak, 06.01.2017 tarihinde toplama merkezimizde bir araya getirilerek Halep’e gönderilmek üzere 1 tır ayni yardım yola çıkacaktır.

06.01.2017 Cuma günü Cuma Namazına müteakiben Saray Sultan Selim Camii (Saray Cumhuriyet Mah. Mimar Sinan Cad. N0:10 Saray/ Pursaklar) önünde tören yapılacak olup, söz konusu törene bay-bayan tüm halkımız davetlidir.