10.08.2019

2019 YAZ KUR'AN KURSLARI ARASI FUTBOL TURVAVASI YAPILDI

-Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında yapılan Futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Kızılcahamam Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü olarak yaz kuran kursu futbol turnuvası yapılan final maçıyla sona erdi.

Akyüzler Erkek Yatılı Kur'an Kursu ile (Rafet BALIKCI ) ' nın takımını 5- 4 yenen eski Gençlik Koordinatörü Salih Gülcü’nün takımı yabanabat  birinci oldu.

Yapılan final maçının ardından takımlara İlçe Müftüsü Vekili Ercan KAYA tarafından kupaları ve madalyaları verildi.

Müftülüğümüze bağlı 2019 Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında yapılan futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Müftülüğümüz gençlik koordinatörlüğü olarak yaz kuran kursu futbol turnuvası yapılan final maçıyla sona erdi.

Akyüzler Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu (Rafet BALIKCI) takımını 5- 4 yenen eski gençlik koordinatörü Salih Gülcü’nün takımı Yabanabat  birinci oldu.

Yapılan final maçının ardından takımlara kupaları ve madalyaları takıldı.